Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων

Έκδοση 1 · Τελευταία ενημέρωση 2026-09-04

Μπορείτε να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή τον λογαριασμό σας στο uneesay και τα δεδομένα πο�

σ�

νδέονται με α�

τόν. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε όποια από τις δύο παρακάτω μεθόδο�

ς σας εξ�

πηρετεί.

Άμεση διαγραφή μέσα από την εφαρμογή

1. Ανοίξτε την εφαρμογή uneesay και σ�

νδεθείτε.

2. Ανοίξτε την καρτέλα Προφίλ στο κάτω μέρος.

3. Επιλέξτε **Ρ�

θμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού**.

4. Ακολο�

θήστε τις οδηγίες και επιβεβαιώστε· η αίτηση διαγραφής θα καταχωριστεί.

Αίτημα μέσω email

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλτε αίτημα στην παρακάτω διεύθ�

νση από το email πο�

χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή.

  • Παραλήπτης: bakgh378@naver.com
  • Θέμα: Αίτημα διαγραφής λογαριασμού
  • Κείμενο: Η διεύθ�

νση email ή ο κωδικός φίλο�

πο�

χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή

Μετά την επιβεβαίωση της τα�

τότητάς σας, θα ολοκληρώσο�

με τη διαδικασία εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Δεδομένα πο�

διαγράφονται

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, τα παρακάτω δεδομένα διαγράφονται άμεσα και δεν είναι δ�

νατή η ανάκτησή το�

ς.

  • Πληροφορίες προφίλ (όνομα, φωτογραφία προφίλ, γλώσσες χρήσης, κωδικός φίλο�

)

  • Μηνύματα πο�

έχετε στείλει και λάβει και τα αποτελέσματα μετάφρασης

  • Ιστορικό μεταφράσεων και αγαπημένα
  • Ιστορικό σ�

νεδριών διερμηνείας

  • Πρόοδος μάθησης, λεξιλόγιο, ιστορικό σ�

νεχόμενης μάθησης

  • Προφίλ ανταλλαγής γλωσσών και ιστορικό αντιστοίχισης
  • Διακριτικό push ειδοποιήσεων (push notification token)
  • Υπόλοιπο πόντων

Δεδομένα πο�

διατηρούνται

Τα παρακάτω στοιχεία, για τα οποία �

πάρχει νομική �

ποχρέωση διατήρησης, φ�

λάσσονται για την προβλεπόμενη περίοδο και στη σ�

νέχεια καταστρέφονται α�

τόματα.

  • Αρχεία πληρωμών και σ�

ναλλαγών: 5 έτη (Νόμος για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο)

  • Αρχεία παραπόνων καταναλωτών και επίλ�

σης διαφορών: 3 έτη (Νόμος για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο)

  • Αρχεία σύνδεσης (logs πρόσβασης): 3 μήνες (Νόμος για την Προστασία το�

Απορρήτο�

των Επικοινωνιών)

Τα αρχεία α�

τά αποθηκεύονται χωριστά από τα στοιχεία τα�

τοποίησης των μελών και δεν χρησιμοποιούνται για άλλο�

ς σκοπούς.

Διαγραφή μόνο μέρο�

ς των δεδομένων χωρίς διαγραφή λογαριασμού

Μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας και να διαγράψετε μόνο το περιεχόμενο σ�

νομιλιών ή το ιστορικό μεταφράσεων.

  • Διαγραφή σ�

νομιλίας: σύρετε τη σ�

νομιλία προς τα αριστερά στη λίστα σ�

νομιλιών για διαγραφή

  • Διαγραφή ιστορικού μεταφράσεων: Προφίλ → Ιστορικό μεταφράσεων → εικονίδιο κάδο�

απορριμμάτων επάνω δεξιά

  • Επαναφορά ιστορικού μάθησης: Προφίλ → Ρ�

θμίσεις → Επαναφορά δεδομένων μάθησης

Επικοινωνία

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαγραφή λογαριασμού, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο bakgh378@naver.com.