Видалення облікового запису та даних
Версія 1 · Останнє оновлення 2026-09-04
Ви можете будь-коли видалити свій обліковий запис uneesay та пов’язані з ним дані. Будь ласка, скористайтеся одним із дво�
наведени�
нижче способів, який для вас зручніший.
Безпосереднє видалення в додатку
1. Запустіть додаток uneesay і увійдіть в обліковий запис.
2. Відкрийте вкладку Профіль у нижній частині екрана.
3. Виберіть Налаштування → Обліковий запис → Видалити обліковий запис.
4. Підтвердьте видалення згідно з інструкціями, після чого запит буде прийнято в обробку.
Надсилання запиту електронною поштою
Якщо ви не можете отримати доступ до додатка, надішліть запит на наведену нижче адресу з електронної пошти, яку ви використовували під час реєстрації.
- Одержувач: bakgh378@naver.com
- Тема: Запит на видалення облікового запису
- Текст листа: адреса електронної пошти, використана під час реєстрації, або код друга
Після підтвердження особи запит буде оброблено протягом 5 робочи�
днів.
Дані, що видаляються
Після видалення облікового запису наведені нижче дані буде негайно видалено, і ї�
неможливо буде відновити.
- Профільна інформація (ім’я, фото профілю, мови використання, код друга)
- Надіслані та отримані повідомлення і результати перекладу
- Історія перекладів та обрані
- Записи сеансів усного перекладу
- Прогрес навчання, словник, записи безперервного навчання
- Профіль мовного обміну та історія підбору співрозмовників
- Токени push-сповіщень
- Залишок балів
Дані, що зберігаються
Наведені нижче дані, які відповідно до законодавства підлягають обов’язковому зберіганню, зберігаються протягом установленого строку, після чого автоматично знищуються.
- Записи про платежі та транзакції: 5 років (Закон про електронну комерцію)
- Записи щодо скарг споживачів та врегулювання спорів: 3 роки (Закон про електронну комерцію)
- Журнали підключень: 3 місяці (Закон про за�
ист таємниці зв’язку)
Ці записи зберігаються окремо від ідентифікаційної інформації користувача і не використовуються з іншою метою.
Часткове видалення без видалення облікового запису
Ви можете зберегти обліковий запис, видаливши лише вміст розмов або історію перекладів.
- Видалення розмови: проведіть розмову вліво у списку чатів, щоб видалити її
- Видалення історії перекладів: Профіль → Історія перекладів → значок кошика у правому вер�
ньому куті
- Скидання історії навчання: Профіль → Налаштування → Скинути дані навчання
Контакти
Якщо у вас є запитання щодо видалення облікового запису, звертайтеся за адресою bakgh378@naver.com.